Velkommen til Sportsprofil!

Vi er en bedrift som leverer produkter til både forbrukermarked og idrettsklubber, samt små og store firmaer som trenger profileringstøy, arbeidstøy eller sport- og fritidsartikler.

Sportsprofil ble etablert i 2000, hvor hovedfokus først og fremst var klubbmarkedet. Vi ble raskt en sentral leverandør av spillertøy- og utstyr til mange av landsdelens klubber. Vi åpnet også en butikk på Lund, med et fullverdig sortiment slik at også privatkunder kunne komme og handle sportsartikler hos oss. I 2018 satser vi for alvor, og flyttet til et større lokale med stort lager og eget trykkeri, samt at vi også åpner nettbutikk.

Du finner oss gjerne på større cup-arrangementer i byen, ettersom vi har avtaler med flere av byens flotte idrettsklubber. Vi er også å finne på Terrengkarusellens arrangementer på torsdager. Vi vil gjerne være der det skjer, og vi er glade for å kunne tilby et stort utvalg, rask levering og et personlig kundeforhold!

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker produktinformasjon, prisinformasjon eller tilbudsforespørsel – vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss

Ønsker du å ta kontakt med oss?

Ta gjerne kontakt via vårt kontaktskjema her.

Du kan også sende oss direkte e-post: sportsprofil@sportsprofil.no

Vårt telefonnummer er 380 79 120